Najděte radost v každém dni

Kdyz se zivot zacne hroutit_uvodni
I když se někdy může zdát, že se vám hroutí celý svět a s ním i vlastní život, vždy se najde něco, za co lze být vděčný a šťastný. Je důležité najít v sobě sílu překonat i bolestné události. S tím vám pomůže tato kniha.

Máte pocit, že se vám pod rukama rozpadá život na kousky, a nedaří se vám přijít na to, jak ho znovu uspořádat? Nepotřebujete katastrofickou událost, abyste dokázali ocenit dobré věci ve svém životě, nicméně pokud jste vzali do rukou tuto knihu, je pravděpodobné, že jste nějakou takovou prožili. S touto knihou se přesvědčíte, že jste dostatečně silní na to, abyste tuto událost dokázali přežít – dokonce můžete ze všeho vyjít jako lepší verze sebe sama. Rachel Hollis se s vámi s humorem a odzbrojující upřímností podělí o skutečné příběhy z vlastního života a ukáže vám, jak projít ohněm a vyjít z něj jako zcela nový člověk. Pomůže vám znovu si připomenout ty nejdůležitější životní myšlenky a najít správnou perspektivu, vděčnost a radost v každém dni, i když se někdy může zdát, že se vám hroutí celý svět. Správné návyky si vytvářejte v době, kdy je vám dobře, aby vás mohly držet nad vodou, když je vám zle.

 

Když se život začne hroutit

O hledání radosti v temnotě a posílení sebe sama
Autorka: Rachel Hollis
Přeložila: Lenka Štěpáníková

Počet stran: 208
Vazba: brožovaná
Formát: 144×207 mm
ISBN: 978-80-271-3857-9
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Když se život začne hroutit vydalo nakladatelství Grada.

 

Ukázka z knihy

Malý moment – nemohli bychom se všichni na chvilku zastavit?
Nemohli bychom – pro všechno na světě, co se to stalo?
Chci říct, že předpokládám, že nečtete tuhle knihu jen tak pro nic za nic. Že jste ji vzali do ruky (nebo vám ji někdo podal), protože se právě cítíte jako někdo, kdo na celé čáře prohrál soutěž v nakopávání zadků. Že se část vašeho světa (nebo možná dokonce celý váš svět) obrátil vzhůru nohama a vy se snažíte najít cestu zpátky. Takže než si řekneme, co bychom měli udělat, abychom něco změnili nebo něčemu pomohli, pojďme se na chvilku zastavit a zanadávat si.
Vážně.
Vím, že to není slušné. Vím, že „hodné holky“ tohle nedělají. Hodné holky nenadávají. Hodné holky vlastně slovo „nadávat“ ani neznají. Zdá se totiž, že všichni okolo by byli raději, kdybychom je svými pocity nejistoty nebo smutku neotravovaly. Nebo abychom alespoň udržovaly své pocity na „přijatelné“ úrovni. „Ano, my víme, že vám zrovna hoří půda pod nohama, ale zachovávejte prosím slušnost a stoický klid jako členové toho kvinteta na Titanicu, kteří neohroženě hráli dál, i když
loď šla ke dnu.“ (str. 17)

Stáhněte si celou ukázku v PDF.

 

O autorce

Rachel Hollis se pustila do zakládání své lifestylové značky a mediální společnosti se stejně ryzí upřímností a otevřeností, jaké ji už dvakrát vynesly na vrchol žebříčku nejprodávanějších autorů podle časopisu New York Times. Rachel se daří oslovovat rostoucí počet nadšených příznivců po celém světě, kteří vysoce oceňují její transparentnost a optimismus. Je jednou z nejvyhledávanějších motivačních řečnic, autorkou jednoho z nejlepších obchodních podcastů současnosti a hrdou pracující matkou čtyř dětí, která využívá svou platformu k posílení a povzbuzení žen po celém světě. Za svůj domov považuje Rachel Texas, přesněji řečeno Hill Country nedaleko Austinu.

Zdroj informací: nakladatelství Grada


Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKdyž se život začne hroutit
O hledání radosti v temnotě a posílení sebe sama

Hollis, Rachel

Grada, 2023

Napsat komentář