Ivanka Devátá navštívila Adamov

ivanka-devata
V podvečer 13. března 2017 navštívila adamovské městské kulturní středisko herečka a hlavně spisovatelka Ivanka Devátá. O jak moc oblíbenou autorku se jedná, dokázal sál plný lidí, kteří ji přivítali vřelým potleskem.

Po přivítání paní Deváté paní Králíčkovou, ředitelkou městského kulturního střediska, dala autorka prostor na dotazy publika. Zvídavé otázky přivedly řeč nejen na její bývalé dva manžele, Miloše Hlavicu a Josefa Vinkláře, ale také na dva její syny. Diváci se tak dozvěděli důvod rozvodu s prvním mužem, Hlavicou, a co paní Devátá proklínala na Josefu Vinklářovi. Vedle toho též nahlédli do vztahů se syny.

ivanka-devata1

Kromě toho autorka prozradila něco o způsobu svého psaní – kde a kdy ráda píše. Též doznala, že všechna svá díla píše ručně na papír. S internetem ani počítačem si dle vlastních slov příliš nerozumí, i když občas používala psací stroj.

ivanka-devata2

Na závěr besedy, která díky vypravěčskému umu paní Ivanky Deváté utekla velmi rychle, proběhlo ocenění čtenářů z adamovské knihovny, kteří měli nejvíce výpůjček, drobnými dárky.

ivanka-devata4

Nakonec si zájemci mohli nechat podepsat fotografii.

ivanka-devata5

Tímto bychom rádi Ivance Deváté popřáli mnoho zdraví a mnoho popsaných řádků.

ivanka-devata6

Doporučení:
Share

Napsat komentář